В

    

Очаквайте скоро:

4К Видеозаснимане

DSLR Сватбено видео

Квадро и хексакоптери

Няколко екипа от видеооператори и фотографи

Специално предложение:

Фото и видеозаснимане с FULL HD видеокамера SONY, цялостен монтаж, анимирано меню и цветен печат на дисковете и обложките и неограничен брой обработени кадри. Получавате 3 часа художествен филм  на 3 ДВД носителя или 1 бр. USB флаш памет (включена в цената на пакета) с резолюция на файловете HD 720р. и 1 ДВД носител с всички обработени кадри на обща цена от 800 лв.

В А Ж Н О:

 

За 2018 г. не приемаме никакви ангажименти за България,  поради прехвърляне на дейността ни в Германия.

Благодарим на всички наши клиенти за оказаното доверие през изминалите години.

Прекратяването на дейността ни в България не е неочаквано решение, а дълго обмислян и изключително дълъг и труден процес, но в името на тази невероятна професия сме длъжни да се издигаме и разрастваме

Благодарим Ви отново !!!

Тук може да разгледате една малка част от различни фото колажи, обложки и щампи за дискове, които сме изработили за наши клиенти. Безкрайни са възможностите ни за графичен дизайн на обложките и дисковете, така, че ако имате Ваша идея-споделете я с нас и ние ще я осъществим с удоволствие.

 
 

Животът е като едно голямо кино - заповядайте и Вие в този филм !!!

   Оферта Видео + Фото 2017   

Фото и видеозаснимане с FULL HD видеокамера SONY, цялостен монтаж, анимирано меню и цветен печат на дисковете и обложките и неограничен брой обработени кадри. Получавате 3 часа художествен филм  на 3 ДВД носителя или 1 бр. USB флаш памет (включена в цената на пакета) с резолюция на файловете HD 720р. и 2 ДВД носителя с всички обработени кадри на обща цена от 1000 лв.

Цените на всички предлагани от нас пакети може да видите ТУК

В

www.videotsanev.com ©  2010       All Rights Reserved ®       Правила за ползване
Website templatesBusiness directory UKYellow pages USWebsite design companyWeb design directoryWeb design directory AustraliaWeb design directory CanadaFree wedding web templates

Tyxo.bg counter

W-SEO Оптимизация

TopBg.org Топ Класация

 

 

 

                                                                               

Tyxo.bg counter